Jonathan Jeremiah voor akoestische show naar Nijmegen

Geschreven door op 26 april 2016 om 12:48

Fantastisch nieuws voor de fans van Jonathan Jeremiah. Op 1 juli geeft de zanger een unieke unplugged show in Openluchttheater de Goffert in Nijmegen.

Jonathan Jeremiah concert

Fans uit Nijmegen kunnen hun hart ophalen! De populaire zanger geeft een bijzonder optreden in het sfeervolle Openluchttheater in Nijmegen. Voor de fans die niet op 1 juli of naar Nijmegen kunnen, geen paniek: Jeremiah geeft ook een concert in de Tolhuistuin in Amsterdam op 29 mei en in het Openluchttheater Caprera in Bloemendaal op 14 juli.

Tickets

De voorverkoop van de tickets begint op 30 april om 10 uur ’s ochtends. Deze zijn verkrijgbaar via de site van Doornroosje. Tickets voor de twee andere shows zijn verkrijgbaar via de site van Ticketmaster.

A Solitary Man

Jonathan is een Britse folk- en soulartiest en is vooral bekend van zijn nummer Happiness. Zijn albums Gold Dust en A Solitary Man zijn ook erg in de smaak gevallen.
Voor het tweede album heeft hij gewerkt met het Metropole Orkest. Daarmee stond hij al eerder in 2012 op het North Sea Jazz Festival in Rotterdam.
Het meest recente album Oh Desire is door zichzelf geschreven èn geproduceerd vorig jaar nadat hij terugkwam uit de VS.

 

Bron: Doornroosje

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.