Kiefer Sutherland naar TivoliVredenburg Utrecht

Geschreven door op 17 september 2021 om 12:11
Kiefer Sutherland naar TivoliVredenburg, Kiefer Sutherland Zuiderpark Live - By Gage Skidmore from Peoria, AZ, United States of America (Kiefer Sutherland) [CC BY-SA 2.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0)], via Wikimedia Commons

Kiefer Sutherland komt in februari 2022 voor een exclusief concert naar TivoliVredenburg in Utrecht.

Kiefer Sutherland naar TivoliVredenburg

Het concert van Kiefer Sutherland in TivoliVredenburg vindt plaats op zondag 13 februari 2022. Het optreden maakt deel uit van zijn Europese ‘Chasing The Rain Tour’. Aanleiding voor deze tour is de release van van zijn nieuwe album ‘Bloor Street’. Deze plaat komt uit op 21 januari 2022.

Concertkaarten

Tickets voor Kiefer Sutherland gaan op vrijdag 24 september 2021 in de verkoop. De online kaartverkoop start om 11:00 uur op de website van TivoliVredenburg.

Kiefer Sutherland

Acteur Kiefer Sutherland ken je natuurlijk van zijn rollen in The Three Musketeers, 24, Melancholia en de Netflix-serie Designated Survivor. Minder bekend is dat hij tevens een groot muziekliefhebber en een getalenteerde muzikant is.

Bron: Greenhouse Talent

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.