Solar Weekend Festival Tickets morgen van start!

Geschreven door op 24 februari 2012 om 17:44
Middendorp @ Solar Weekend Festival - Fotocredits Vincent van den Boogaard - (Persbericht MyNewsDesk)

Vanaf morgen start de voorverkoop van het Solar Weekend Festival! Dat valt te lezen op de officiële website van het festival. Het door Extrema georganiseerde festival geeft dan alweer de aftrap voor de zevende editie. Op 3,4 en 5 augustus zal het feest weer beginnen.

Solar Weekend Kaartverkoop

Het elektronische festival uit Roermond staat bekend om een sterke line-up voor een relatief klein publiek. Afgelopen jaar was het team van Rauw nog aanwezig om de boel op stelten te zetten. En ook dit jaar zal de affiche hoogstwaarschijnlijk vol staan met acts die het zomerse feestje een extra vibe geven. De acht muziekareas die het festival telt zullen o.a. house, techno, electro, dubstep, IDM, hiphop, funk en soul verzorgen.
Naast de vele optreden zullen ook vele kunstenaars hun atelier tijdelijk overhevelen naar de Maasplassen in Roermond, het belooft dus een gevarieerd festival te worden!

Middendorp @ Solar Weekend Festival - Fotocredits Vincent van den Boogaard - (Persbericht MyNewsDesk)

Middendorp @ Solar Weekend Festival – Fotocredits Vincent van den Boogaard – (Persbericht MyNewsDesk)

Tickets

Morgen al start dus de verkoop, wees er snel bij want zoiets origineels wil jij niet missen! Kaarten zijn te koop via de officiële website van Solar en voor een weekendkaart inclusief camping zal men 105 euro moeten over hebben.

Mocht het nou uitverkopen en jij wilt er bij zijn? Wees gerust, probeer dan eens te zoeken naar Solar Weekend Tickets via de ticketmarktplaatsen, dan kan jij alsnog een creatief weekendje in Roermond beleven!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · Solar Weekend Nieuws