Metalbands Amenra & Boris aankomend voorjaar samen op tournee

Geschreven door op 21 november 2017 om 14:47
Amenra - Fotocredits: Floris Looijesteijn (Wikimedia CC BY 2.0)

Amenra & Boris komen naar Nederland! De twee metalbands gaan samen op tournee en komen in het voorjaar van 2018 naar Haarlem.

Amenra & Boris naar Patronaat

De twee eigenzinnige bands Amenra en Boris komen zondag 4 maart 2018 naar poppodium Patronaat in Haarlem. Beide bands hebben onlangs een nieuw album uitgebracht waarop zij  hun duistere muziek nog intenser overbrengen dan voorheen.

Tickets

Tickets voor Amenra & Boris zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Ticketmaster

Amenra

De Belgische post-metalband Amenra staat bekend om intensieve live-shows. In oktober kwam het plaatwerk ‘Mass VI‘ uit, dat persoonlijk en ingetogen is geworden. In januari 2018 geeft Amenra ook twee shows in Nijmegen, in het teken van het nieuwe album.

Boris

Het Japanse trio Boris bracht eerder dit jaar het album ‘DEAR‘ uit. Op het album is een zwaardere sound te horen dan op voorgaande albums. De bandleden doen waar zij het best in zijn: subtiliteit verwerken in eindeloze zware lagen distortion. De band staat erom bekend dat zij ieder studioalbum van genre wisselen.

 

Bron: Patronaat

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · ·