Seksendört in juni voor exclusief optreden naar Amsterdam

Geschreven door op 30 april 2018 om 11:29
Bad Wolves, Melkweg - Wikimedia (CC BY-SA 3.0)

Seksendört komt weer terug naar Nederland! Op 22 juni staan de Turkse poprockers voor een spetterend en exclusief optreden op de planken van de Melkweg in Amsterdam. 

Seksendört Amsterdam

Fantastisch nieuws voor alle fans van Seksendört! De Turkse poprockers staan op 22 juni in de Melkweg van Amsterdam. De muzikanten uit Ankara beloven er een memorabele avond van te maken. Hun show van afgelopen februari in TivoliVredenburg was een groot succes.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het evenement is direct begonnen. Kaarten zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

Seksendört

Seksendört is een graag geziene gast in ons land. De oorspronkelijke naam van de groep is ‘vierentachtig’, vandaar dat de formatie ook wel bekend staat als ‘Grup 84’. De in 1999 opgerichte band scoorde in 2003 hun eerste hit, ‘Ölürüm Hasretinle’. In de jaren erna nog vele hits, zoals ‘K.G.B’‘Azap’Son Mektup en Kara Gözlüm‘. In 2012 werden de muzikanten als beste band gekozen door ‘Türkiye Müzik Ödülleri’. Dit zijn de muziek awards van Turkije. In februari van dit jaar gaf de band nog een fantastisch optreden in TivoliVredenburg in Utrecht. Ook de show in de Melkweg belooft zodoende een waar spektakel te worden.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·