Amerikaanse rapper GoldLink naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 11 september 2017 om 12:59
In december 2017 staat rapper GoldLink in de Amsterdamse Melkweg . De 24-jarige muzikant bracht recent een nieuwe plaat uit met hierop de hit Crew

GoldLink naar Melkweg

Vrijdag 1 december 2017 staat rapper GoldLink in de Melkweg in Amsterdam. De rapper heeft onlangs een album uitgebracht genaamd ‘At What Cost’. In dit album combineert hij hiphop met disco en Afrikaanse invloeden.

Tickets

De verkoop van de concertkaarten is nog niet gestart. De tickets zijn vanaf vrijdag 15 September 2017 om 17:00 te verkrijgen via onderstaande verkooppunten:

Tickets (Primair)

GoldLink

D’Anthony Carlos, zoals de rapper werkelijk heet, groeide op in Washington D.C. In dit gebied komen veel muzikale invloeden bij elkaar, wat erg goed in zijn muziek te horen is.D’Anthony begon zijn rap carrière als hobby. In 2013 bracht hij onder de naam GoldLink tracks uit via Soundcloud. De eerste officiële track die hij dropte, ‘The God complex’, kwam uit in juli 2014. De plaat ‘And After That, We Didn’T Talk’ kwam uit in november 2015.

Crew

De  rapper scoorde met het nummer Crew van het album At What Cost een enorme hit. De track behaalde plaats 51 in de Amerikaanse Billboard Hot 100 hitlijst. Beluister de track hieronder:

YouTube player

Bron: Wikipedia.nl, Melkweg.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.