The Vaccines halen uit naar Rihanna

Geschreven door op 29 augustus 2012 om 14:25
Rihanna - Fotocredits: celebrityabc (Flickr CC BY-SA 2.0)

The Vaccines hebben in een interview hard uitgehaald naar Rihanna. Zo verwijten ze de zangeres onder meer dat ze geen echte artiest is. Ook Coldplay en Chris Brown kregen er van langs door de Britse band.

Gitarist Freddie Cowan van de Britse Indieband zei in een interview met Digital Spy: “Rihanna is geen echte artiest. Ze heeft 15 schrijvers, 15 songtekst-schrijvers en 15 producers die allemaal vechten om een plekje op haar album. Zij is niets meer dan het gezicht daarvan. Ik heb er niets tegen, maar ik wil er zelf niet mee geassocieerd worden.” 

Cowan is verder ook niet bepaald te spreken over Coldplay, vooral vanwege de samenwerking die zij aangingen met Rihanna met de plaat ‘Princess of China’. “”Ik heb het lied nooit gehoord, maar het is Coldplay – Zij doen alles om de grootste band ter wereld te zijn, groter dan U2. ” Ze doen het erg goed en hebben nooit een slecht album uitgebracht, dus petje af naar hen. Ik heb niets tegen dat soort samenwerkingen omdat ik vind dat je mensen niet zomaar kunt veroordelen, maar ik denk niet dat ik zelf ooit zoiets zou doen. Het moet wel artistieke waarde hebben”. 

Gevraagd naar of hun nieuwe plaat  ‘Come on Age’ niet te alternatief is voor de hitlijsten, antwoord hij: “Je kan de kinderen niet de schuld geven want wat hun verteld wordt is pure bullshit. Ze hebben dan ook geen interesse in gitaren. Een groot deel van de dingen die nu populair is complete vrouwonvriendelijke rotzooi. Ik bedoel maar, Chris Brown zou niet eens moeten worden toegestaan ??op de radio.”

The Vaccines – Wetsuit

Online luisteren naar Album van The Vaccines: “What did you expect from the Vaccines?”

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Rihanna Nieuws · The Vaccines Nieuws