Jason Mraz Ziggo Dome Concert Tickets morgen in de verkoop

Geschreven door op 12 april 2012 om 15:39
Jason Mraz uitverkocht, Jason Mraz - Credits Steve Jurvetson - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Vanaf morgen gaat de kaartverkoop voor het concert van Jason Mraz in de Ziggo Dome van start! De bekende ‘I’m Yours’ zanger komt namelijk weer naar Nederland voor zijn ‘Love Is A Four Letter Word’, waarmee hij de grote steden in Europa aan zal gaan doen.

De tour brengt hem o.a. naar Berlijn, Zurich, Lissabon, Londen, het Brusselse Vorst Nationaal en dus ook naar Amsterdam.
De popster doet dit ter promotie van alweer zijn vijfde studioalbum, Love is a four letter word, wat aankomende dinsdag zal uitkomen.

Het is overigens niet de eerste keer dat de zanger uit Virginia in Nederland gaat optreden, zo stond hij eerder al op Parkpop Den Haag, de Melkweg, Paradiso, Rotown en zelfs de Heineken Music Hall.
Daarna werd zijn succes alsmaar groter met hits als ‘Lucky’ en ‘Butterfly’ nu is het dus de beurt aan het veel grotere Ziggo Dome met een capaciteit van ruim 17.000 man.

De eerste single van het nieuwe album, getiteld I won’t give up kwam begin dit jaar uit en werd al uitstekend ontvangen door de media, dat beloofd nog wat voor de rest van zijn album!

De kaartverkoop voor het concert start dus morgen om 10.00 via Live Nation, kaartjes zijn er vanaf 39 euro.

Zijn de kaarten nou te snel uitverkocht? Wees dan maar gerust, want deze website heeft meestal nog Jason Mraz Tickets achter de hand, veilig en vertrouwd koop jij hier alsnog kaartjes!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·