Five Finger Death Punch naar AFAS Live na dramatische show in 013

Geschreven door op 13 juni 2017 om 12:08
Five Finger Death Punch - Foto Adam Bielawski (Wikimedia)

Five Finger Death Punch en In Flames komen aankomend najaar samen naar AFAS Live! De bands betreden op 15 december het Amsterdamse podium.

Five Finger Death Punch en In Flames naar AFAS Live

Goed nieuws voor fans van Five Finger Death Punch en In Flames! De twee metalbands komen in december samen naar AFAS Live. De support bij de show wordt verzorgd door metalcoreband Of Mice & Men.

Tickets voor de show

Wanneer de tickets voor de show in de verkoop gaan is nog niet bekend, hou hiervoor de website van AFAS Live in de gaten. Zijn de kaarten uitverkocht? Kijk dan hier.

Five Finger Death Punch in 013

Het is nog maar afwachten of de band de show in AFAS Live überhaupt gaat halen. Op maandag 12 juni stond Five Finger Death Punch nog op het podium van 013 in Tilburg. De heren zullen ongetwijfeld een aantal fans zijn kwijtgeraakt: de rockers speelden een dramatische show in het Tilburgse poppodium.

De bandleden zouden op het podium veelvuldig met elkaar geruzied hebben, terwijl er met gitaren gegooid werd en zanger Ivan Moody zelfs aankondigde te stoppen! Ook stapte de band, die al te laat op het podium verscheen, veel te vroeg van het podium en zou er na afloop in de kleedkamer met gitaren zijn gegooid. Inmiddels gaan al geruchten rond dat de band er mee stopt.

Fans woedend

Het Brabants Dagblad sprak na afloop van de show met enkele bezoekers die woedend waren. Zo zei één van de geïnterviewde bezoekers: “Ik ga mijn t-shirt thuis ritueel verbanden. Het was één groot gelazer. Wat een aanfluiting!”

Een andere bezoeker had de metalband al eerder gezien en meldt dat beide shows niet met elkaar te vergelijken zijn: “Dit ging echt helemaal nergens over. De vorige keer dat ik ze zag had ik alle hoeken van de zaal gezien, nu was het één brok ellende.”

Bekijk hier de video waarin frontman Ivan Moody zegt te stoppen:

Bron: Facebook, Brabants Dagblad

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.