Slipknot-frontman Corey Taylor haalt uit naar filmende fans: “Wáárom!?”

Geschreven door op 2 augustus 2017 om 12:39
Corey Taylor (Slipknot, Stone Sour) - Bron YouTube

Slipknot- en Stone Sour-frontman Corey Taylor heeft maar weer eens laten weten geen fan te zijn van filmende fans bij zijn concerten. De metalzanger deelde zijn mening over mobiele telefoons bij shows met ‘Loudwire’.

Corey Taylor niet blij met filmende fans

Dat Corey Taylor geen fan is van mobiele telefoons bij zijn optredens, dat wisten we al. De Slipknot- en Stone Sour-frontman behaalde in juli 2016 het nieuws nadat hij een telefoon uit de handen van een fan had geslagen tijdens een Slipknot-show. Beelden van het voorval verschenen al snel na de show op Twitter. Taylor bood later zijn excuses aan.

“Wáárom!?”

In een nieuw interview met metalmedium Loudwire heeft de zanger opnieuw laten weten dat hij weinig snapt van fans die tijdens een concert veel met hun mobiele telefoons bezig zijn:

“Het is prima. Neem je telefoon mee, neem foto’s, doe wat je wilt. Maar wáárom!? Je bent er bij. Neem foto’s, doe wat je wilt, maar wáárom film je het? Het filmen is één ding, maar het is nog erger om enkel naar je telefoon te staren terwijl je filmt. Het gebeurt recht voor je! Ben je zo bang voor de realiteit dat je niks kunt als het niet op dat kleine schermpje van vier bij vier gebeurt? Ik vind het erg vreemd.”

Stone Sour in Nederland

Wie Corey Taylor binnenkort graag zelf met eigen ogen wil aanschouwen kan aankomend najaar terecht in Eindhoven. Taylors band Stone Sour betreedt op 23 november het podium van het Klokgebouw. Wij raden aan om niet al te veel te filmen tijdens de show…

Bron: Loudwire

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.