Martin Kohlstedt in maart naar Paradiso Noord

Geschreven door op 17 oktober 2018 om 12:23
Martin Kohlstedt - Fotocredits: Peter Runkewitz - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Martin Kohlstedt komt volgend jaar naar Nederland. De Duitse pianist geeft in maart 2019 een show in Paradiso Noord in Amsterdam. 

Martin Kohlstedt in Amsterdam

Martin Kohlstedt geeft op 30 maart 2019 een show in de Concert Hall van de Tolhuistuin. Fans kunnen een concert met zowel improvisaties als nummers van zijn eigen albums.

Kaarten voor het optreden van de virtuoos zijn nog niet beschikbaar. De voorverkoop van dit concert start op vrijdag 19 oktober 2018 om 10:00 op de website van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Documentaire

Martin bracht op 17 november 2017 zijn nieuwste album ‘Strom’ uit. In diezelfde maand publiceerde de Duitse componist ook de mini-documentaire ‘Strom (chapter 1) op zijn YouTube-kanaal. In de documentaire is te zien hoe de artiest zijn muzikaliteit van kleins af aan ontwikkelde. Op 8 februari 2018 kwam ‘Strom (Chapter 2)’ online met een vervolg op het verhaal van Kohlstedt. ‘Strom’ is overigens het derde album van de componist. In zijn muziek combineert de musicus klassieke muziek met elektronische invloeden.

Bekijk hier een live versie van ‘Harnao’  voor een impressie van het concert:

 

Bronnen: martinkohlstedt.com, Spotify, YouTube, Paradiso Noord

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.