Rammstein is ‘eerste headliner voor Pinkpop 2016’

Geschreven door op 20 oktober 2015 om 17:55
Logo: Pinkpop Festival

‘Rammstein is de eerste headliner die bevestigd is voor Pinkpop 2016’. De Duitse ‘Tanzmetall’-band sluit zaterdag 11 juni af, aldus 1Limburg.

Update:

Na aanleiding van een bericht van 1Limburg over de komst van Rammstein op Pinkpop 2016, komt festivaldirecteur Jan Smeets met een reactie: via Nu.nl meldt Smeets dat Pinkpop “zeker bezig is met de band, maar dat er nog geen bevestiging is”. Volgens Mr. Pinkpop moet de band zelf de bevestiging maken, maar daar is tot dusver nog geen persmoment voor geweest.

 

Origineel bericht:

1Limburg

Volgens 1Limburg is de boeking van Rammstein voor Pinkpop rond. De metalband zou de tweede festivaldag – zaterdag 11 juni – afsluiten. Onlangs werden tourplannen en de komst van een nieuw album al bevestigd. Welke andere festivals en concertzalen de groep in 2016 zal aandoen blijft voorlopig nog onbesproken. De laatste keer dat Rammstein op Pinkpop stond was in 2010.

Pinkpop 2016

Komend jaar vindt Pinkpop plaats op 10, 11 en 12 juni. De komst van Rammstein is voorlopig het enige dat (onofficieel) naar buiten is gebracht omtrent de line-up. Desondanks heeft festivaldirecteur Jan Smeets in juni al bericht dat de headliners voor de 2016-editie vastliggen. Genoemde namen zijn onder andere Foo Fighters en Pearl Jam.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Niel Verstegen

Voorliefde voor rock, van Ac/dc tot Zeppelin.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·