Afscheidsshow Slayer binnen vijf minuten uitverkocht

Geschreven door op 16 mei 2018 om 10:30
Tom Araya (Slayer) - Foto Jonas Rogowski (Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0)

De afscheidsshow van Slayer was vanochtend in record-tempo uitverkocht! De legendarische Amerikaanse metalband neemt aankomend najaar afscheid van haar Nederlandse fans en doet dit voor een volle zaal.

Afscheidsshow Slayer razendsnel uitverkocht

Dat ging snel! Tickets voor de laatste Nederlandse show van Slayer vlogen vanmorgen in record-tijd de deur uit. De metal-iconen nemen na bijna veertig jaar afscheid van hun publiek. In november zijn de Nederlandse fans aan de beurt: op 15 november spelen de thrashmetal-legendes hun laatste Nederlandse show in de Zwolse IJsselhallen.

Tickets voor dit concert gingen op woensdag 16 mei om 9:00 uur ’s ochtends in de verkoop en waren nog geen vijf minuten later alweer uitverkocht. Zodoende nemen Tom Araya, Kerry King, Gary Holt en Paul Bostaph afscheid voor een volle zaal.

Heb jij geen tickets kunnen bemachtigen?

Is het jou niet gelukt om tickets te scoren voor de afscheidsshow? Dan hebben wij nog een paar tips voor je, zodat je er misschien toch bij kunt zijn!

  • Blijf Ticketmaster nog goed in de gaten houden! Wellicht worden er op een later moment nog extra tickets vrijgegeven, bijvoorbeeld door productionele veranderingen.
  • Volg Artiesten Nieuws op Facebook! We houden je op de hoogte indien er een extra show aangekondigd wordt. Gezien het tourschema lijkt deze kans niet groot, maar wie weet!
  • Plaats een oproep op Facebook, Twitter en Instagram. Misschien heeft iemand binnen jouw netwerk wel een extra ticket over! 
  • Check bij sites als Ticketswap, Marktplaats, of een vertrouwde secundaire aanbieder. Je betaalt hier hoogstwaarschijnlijk meer, maar je hebt dan in ieder geval de garantie dat je erbij bent!
  • Ga op zoek naar win acties en prijsvragen. Veel grote websites en radiostations houden regelmatig win acties voor concerten en evenementen.

Ben jij er wel bij?

Is het jou wel gelukt om kaarten te bemachtigen? Laat het ons weten!

 

Bron: Ticketmaster

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Nieuws · Slayer Nieuws · Uitverkocht