Afscheidsshow Slayer binnen vijf minuten uitverkocht

Geschreven door op 16 mei 2018 om 10:30

De afscheidsshow van Slayer was vanochtend in record-tempo uitverkocht! De legendarische Amerikaanse metalband neemt aankomend najaar afscheid van haar Nederlandse fans en doet dit voor een volle zaal.

Afscheidsshow Slayer razendsnel uitverkocht

Dat ging snel! Tickets voor de laatste Nederlandse show van Slayer vlogen vanmorgen in record-tijd de deur uit. De metal-iconen nemen na bijna veertig jaar afscheid van hun publiek. In november zijn de Nederlandse fans aan de beurt: op 15 november spelen de thrashmetal-legendes hun laatste Nederlandse show in de Zwolse IJsselhallen.

Tickets voor dit concert gingen op woensdag 16 mei om 9:00 uur ‘s ochtends in de verkoop en waren nog geen vijf minuten later alweer uitverkocht. Zodoende nemen Tom Araya, Kerry King, Gary Holt en Paul Bostaph afscheid voor een volle zaal.

Heb jij geen tickets kunnen bemachtigen?

Is het jou niet gelukt om tickets te scoren voor de afscheidsshow? Dan hebben wij nog een paar tips voor je, zodat je er misschien toch bij kunt zijn!

  • Blijf Ticketmaster nog goed in de gaten houden! Wellicht worden er op een later moment nog extra tickets vrijgegeven, bijvoorbeeld door productionele veranderingen.
  • Volg Artiesten Nieuws op Facebook! We houden je op de hoogte indien er een extra show aangekondigd wordt. Gezien het tourschema lijkt deze kans niet groot, maar wie weet!
  • Plaats een oproep op Facebook, Twitter en Instagram. Misschien heeft iemand binnen jouw netwerk wel een extra ticket over! 
  • Check bij sites als Ticketswap, Marktplaats, of een vertrouwde secundaire aanbieder. Je betaalt hier hoogstwaarschijnlijk meer, maar je hebt dan in ieder geval de garantie dat je erbij bent!
  • Ga op zoek naar win acties en prijsvragen. Veel grote websites en radiostations houden regelmatig win acties voor concerten en evenementen.

Ben jij er wel bij?

Is het jou wel gelukt om kaarten te bemachtigen? Laat het ons weten!

 

Bron: Ticketmaster

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Plaats hier je reactie:

comments

Lees ook:
Optreden Judas Priest in 013 Tilburg volledig uitverkocht De show van Judas Priest in 013 is volledig uitverkocht! De iconische Britse metalband staat zodoende op 6 augustus voor een volgepakte zaal in Tilbur...
Jason Mraz uitverkocht: Binnen enkele minuten geen ticket meer te krijgen Flink balen voor alle Jason Mraz fans die nog geen kaartje hebben voor zijn concert in AFAS Live Amsterdam. Het concert is alweer uitverkocht.Ja...
Beide shows Glennis Grace in AFAS Live uitverkocht Heb jij nog geen tickets voor een van de twee Whitney Houston-tributes van Glennis Grace in AFAS Live? Dan hebben we slecht nieuws voor je! Beide show...
Ben Howard voor extra concert naar TivoliVredenburg Ben Howard heeft een derde show toegevoegd aan zijn exclusieve clubtour in TivoliVredenburg. Kaarten voor de eerste twee shows zijn al uitverkocht.  ...
5 Seconds of Summer (5SOS) in AFAS Live binnen kwartier uitverkocht Wow! Het concert van 5 Seconds of Summer in AFAS Live Amsterdam was vrijdagochtend binnen 15 minuten compleet uitverkocht. Hoe kom je nu nog aan ticke...
Graspop 2018 schrijft geschiedenis en gaat uitverkochte editie tegemoet Graspop 2018 moet nog van start gaan, maar de 23e editie van het metalfestival schrijft nu al geschiedenis! Het vierdaagse festival is voor het eerst ...
Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Nieuws · Slayer Nieuws · Uitverkocht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Menu