Tommy Emmanuel met clubtour door Nederland

Geschreven door op 8 oktober 2018 om 12:46
Tommy Emmanuel - fotograaf: NicolasDUVIVIER - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Tommy Emmanuel komt naar Nederland! De Australische gitarist komt in 2019 naar Groningen, Utrecht, Heerlen, Tilburg, Nijmegen en Rotterdam.

Tommy Emmanuel clubtour

Tommy Emmanuel komt voor maar liefst zes optredens naar Nederland. De gitaarlegende staat bekend om zijn unieke ‘fingerpicking’ stijl waarbij het klinkt alsof er een voltallige band op het podium staat. Op zijn laatst uitgebrachte album ‘Accomplice One’ heeft de gitarist nauw samengewerkt met J.D. Simo. Hij is solo te horen als support act tijdens de concertreeks van Tommy. Bekijk hieronder het volledige overzicht van de tourdata en -locaties:

  • Woensdag 13 maart: Oosterpoort, Groningen
  • Donderdag 14 maart: TivoliVredenburg, Utrecht
  • Vrijdag 15 maart: Parkstad Limburg Theaters, Heerlen
  • Zaterdag 16 maart: Poppodium 013, Tilburg
  • Zondag 17 maart: Stadsschouwburg, Nijmegen
  • Dinsdag 19 maart: Nieuwe Luxor, Rotterdam

Kaartverkoop

Tickets gaan in de verkoop op zaterdag 13 oktober 2018. Kaarten zijn o.a. verkrijgbaar via de website van de poppodia en Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

YouTube player

Over Tommy

Op 6-jarige leeftijd tourt de legendarische gitarist al door Australië met familieband ‘The Emmanuel Quartet‘. In 1979 kwam zijn debuutalbum ‘Out Of Nowhere’ uit. Tegenwoordig speelt de muzikant elk jaar in honderden volle zalen van Sydney, tot Nashville en Londen. Een hoogtepunt in zijn carrière is het krijgen van de titel ‘Certified Guitar Player’ door zijn idool Chet Atkins. Tot nu toe dragen enkel vijf mensen deze titel.

 

Bron: tommyemmanuel.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.