Bryan Ferry geeft extra concert in De Oosterpoort in Groningen

Geschreven door op 8 oktober 2018 om 11:16
Bryan Ferry - Foto: Eva Rinaldi (Flickr, CC BY-SA 2.0)

Wegens groot succes kondigt Bryan Ferry een nieuwe show aan! Op 20 mei 2019 staat de zanger voor een extra optreden in De Oosterpoort in Groningen. 

Bryan Ferry geeft extra concert in Groningen

Eerder kondigde Bryan Ferry aan twee concerten te geven in Nederland. Wegens enorme belangstelling waren de concerten in het Muziekgebouw Eindhoven en Koninklijk Theater Carré in Amsterdam binnen twee weken uitverkocht. Goede reden dus voor een extra optreden. Op maandag 20 mei 2019 staat de muzieklegende in de Grote Zaal van De Oosterpoort in Groningen. In de zaal zijn er, in tegenstelling tot de andere zalen, vrije staanplaatsen.

Tijdens dit concert komen zowel de grootste hits uit zijn solocarrière evenals hits uit de tijd dat hij leadzanger van de band Roxy Music was voorbij.

Kaartverkoop

Tickets voor het concert in de Oosterpoort gaan op vrijdag 12 oktober in de verkoop. Vanaf 10:00 uur zijn concertkaarten online te koop via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Bron: De Oosterpoort

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.