Bill Burr voor theatershow naar Nederland

Geschreven door op 26 mei 2016 om 10:44

F is for family, maar in augustus ook voor fun! Stand-up comedian Bill Burr komt die maand naar Nederland om een optreden te geven in Amsterdam!

Bill Burr show

Hij wordt gezien als een van de grappigste mensen in de VS van de laatste jaren. Bill Burr’s ster rijst heel snel, en nu kunnen we ook van hem genieten in Nederland. Op zondag 7 augustus geeft de comedian een show in het DeLaMar-theater in Amsterdam.

Bill Burr kaarten

Kaarten voor het optreden zijn onder andere verkrijgbaar via Ticketmaster. De voorverkoop start op vrijdag 27 mei.

Van alle markten thuis

Burr’s carrière omvat van alles. Hij doet comedyshows, acteert, schrijft voor shows, en produceert. Hij leent zijn stem zelfs aan games. Iedereen die Grand Theft Auto 4 heeft gespeeld, weet dat Burr de stem achter een van de leden van een bikergang is.

De comedian speelt niet alleen zijn eigen shows, maar is ook actief in shows van andere comedians. Hij is ook regelmatig te horen bij podcasts van Joe Rogan, Adam Carolla en Chris Hardwick. Vorig jaar begon Burr met F Is For Family, waarin hij schrijft, produceert én acteert.

Burr is een absolute must-see. Rolling Stone noemt de comedian “the undisputed heavyweight champ of rage-fueled humor”. Iedereen die zin heeft in een show zonder politieke correctheid móét Burr gezien hebben!

 

Bron: Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.