Sam Smith, The Script en AVICII naar Pinkpop

Geschreven door op 25 februari 2015 om 16:02
Pinkpop | Foto: Karin Dirkx | Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

Vandaag heeft Pinkpop de line-up voor het festival van 2015 bekend gemaakt. Grote nieuwe namen zijn onder andere Sam Smith, The Script, Counting Crows, Elbow en AVICII. Eerder werden al internationale knallers als Muse, Pharrell, Robbie Williams en Foo Fighters aangekondigd.

Nieuwe namen

Groots waren de verwachtingen en Pinkpop-organisator Jan Smeets stelde ook dit jaar niet teleur. Met internationale topacts als Foo Fighters, Muse, Robbie Williams en Pharrell waren we al verzekerd van het nodige spektakel en nu zijn daar dus nog extra namen bijgekomen. Voor de vrijdag was al bekend dat de Britse rockband Muse zijn opwachting zou maken. En sinds vandaag kunnen we daar onder andere Elbow, George Ezra, Slash en Paloma Faith aan toevoegen. Op zaterdag zal Robbie Williams zijn opwachting maken op het main stage. Maar daar blijft het niet bij, want ook The Script en AVICII zullen op zaterdag acte de présence geven.

Zondag

Ook op de zondag zal de festivalganger zich zeker weer weten te vermaken op Pinkpop. Met Foo Fighters heeft het festival wederom een echte knaller als afsluiter. Maar ook de line-up voor de rest van de dag liegt er niet om, met Counting Crows, Rise Against en Onerepublic. Naast grote internationale bands zullen ook de beste Nederlandse artiesten optreden op Pinkpop. Met Anouk was de succesvolste Nederlandse zangeres al vastgelegd en nu kunnen we daar nog een aantal bekende namen aan toevoegen. Met o.a. Kensington, Dotan, Typhoon (allen zaterdag) en De Jeugd van Tegenwoordig (zondag) is ook de Nederlandse muziek ruimschoots vertegenwoordigd op het festival.

Kaartverkoop

De officiële kaartverkoop voor Pinkpop 2015 start aanstaande zaterdag. Heb jij geen zin in eindeloze wachtrijen of het risico te lopen een kaartje mis te lopen, dan kan je hier alvast kaarten bestellen. Rest alleen de vraag wat de organisatie verder nog in petto heeft voor ons? Er staan nog een aantal open plekken in het speelschema en er is dus nog ruimte van een internationale topact. Heeft Jan Smeets nog een verrassing voor ons? Artiestennieuws houdt het voor jou in de gaten!

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.