Rihanna Ziggo Dome tickets 24 juni 2013 in de verkoop

Geschreven door op 27 november 2012 om 10:35
Rihanna - Fotocredits: celebrityabc (Flickr CC BY-SA 2.0)

De kaartverkoop voor het tweede concert van Rihanna in de Ziggo Dome in Amsterdam gaat om 10 uur vandaag van start. Op 23 en 24 juni 2013 komt de zangeres met haar ‘Diamonds World Tour’ naar Nederland.

Twee weken geleden maakte Live Nation bekend dat Rihanna in de zomer van 2013 voor een concert naar Nederland zou komen. Vorige week was het concert op 23 juni binnen 25 minuten uitverkocht maar gelukkig voor de fans is er dus een tweede concert dat vandaag in de verkoop gaat.

Het gerucht gaat overigens dat David Guetta in het voorprogramma staat van deze concerten..

Normale kaarten voor het concert kosten tussen de €40 en €65, maar zoals vaker bij grote concerten zijn er ook zogenaamde ‘Hot Tickets’ en ‘Early Entry tickets’ beschikbaar. De ‘Hot Tickets’ kosten €169 maar dan krijg je wel een kaart voor een van de beste zitplaatsen (rang 2), een parkeerkaart voor 2 personen en 4 consumptiemunten. Daarnaast krijg je een exclusief Rihanna merchandise item, een Tour laminate souvenir en het ‘Diamonds World Tour’ programma.

Een ‘Early Entry Ticket’ kost ook €169 en het grootste verschil met het ‘Hot Ticket’ is dat je hier een veldkaart krijgt in plaats van een zitplaats. Daarnaast krijg je voor €10 consumptiemunten en krijg je al extra vroeg entree in de zaal via een speciale ingang. In de €169 zijn ook alle extra’s inbegrepen die bij de ‘Hot Tickets’ zitten. De tickets voor het concert zijn te koop via Live Nation.

Momenteel is Rihanna bezig met haar 777 minitour en vorige week streek zij neer in Londen. Ze vierde de komst van haar nieuwste album en dompelde een groot warenhuis onder in kerstsfeer:

Lees meer Rihanna nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Rihanna Nieuws