Haley Reinhart voor een concert naar Amsterdam

Geschreven door op 25 mei 2016 om 11:02
Haley Reinhart - Foto: Michael Tanne - Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0)

De Amerikaanse zangeres Haley Reinhart komt naar Nederland! Op 2 oktober geeft de artiest een concert in Bitterzoet Amsterdam.

Haley Reinhart concert

Haley Reinhart - Foto: Michael Tanne (Wikipedia)

Haley Reinhart – Foto: Michael Tanne (Wikipedia)

Haley Reinhart komt naar Nederland! Op zondag 2 oktober treedt de zangeres op in de intieme Bitterzoet in Amsterdam.

Haley Reinhart tickets

De kaartverkoop begint op vrijdag 27 mei om 10:00 uur. Tickets voor het concert zijn onder andere te vinden op de website van Ticketmaster.

American Idol

De singer-songwriter deed mee aan het negende seizoen van American Idol en eindigde uiteindelijk in de Top 3. Haar muziek wordt gekenmerkt door de mix van verschillende genres zoals mainstream pop, retropop en jazz. De stem van de artiest heeft een bereik van wel drie octaven waardoor ze veel genres moeiteloos aanneemt. Zo kan de vocalist ook jodelen of de scatting techniek van Ella Fitzgerald gebruiken.

In 2012 heeft de zangeres het debuutalbum ‘Listen Up!’ uitgebracht. Haar nieuwe album ‘Better’ is op 29 april uitgekomen. Luister hieronder voor een indruk van haar nieuwe muziek naar het gelijknamige nummer.

Reinhart heeft in 2015 een vintage cover gemaakt van ‘Creep‘ met Vintage Postmodern Jukebox die inmiddels ruim 18 miljoen views heeft.

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.