The Mavericks viert dertigjarig jubileum in 013 en De Oosterpoort

Geschreven door op 20 maart 2019 om 11:22
Zwarte Cross, The Mavericks - Foto: KatVitulano Photos (Flickr)

In juni 2019 komt The Mavericks naar Nederland! De Amerikaanse band staat deze maand in de Tilburgse 013 en De Oosterpoort te Groningen

The Mavericks naar Nederland

The Mavericks komt in juni 2019 naar Nederland! Op donderdag 13 juni 2019 staat de neotraditionele countryband op het podium van de Main Stage in de Tilburgse 013. Een dag later, op vrijdag 14 juni 2019, reist de groep af naar het noorden voor een concert in De Oosterpoort te Groningen. De shows maken deel uit van een tournee die in het teken staat van het dertigjarig jubileum van de formatie.

Op donderdag 14 maart 2019 kondigden de bandleden aan het jubileum te vieren met een wereldtour. Op Facebook laten ze weten: “As many of you know, 2019 marks the 30th year of The Mavericks since our inception in 1989! We’ve mentioned it in a few of our shows this year, and are most excited to announce a proper 30th Anniversary Tour, which will highlight music made from every album and incarnation of the band. The live show will be a bit different from what you may have seen in the past, and we know you’re going to love it!

Kaartverkoop

Tickets zijn op vrijdag 22 maart 2019 vanaf 10:00 uur te verkrijgen via de website van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Dertigjarig jubileum

Dertig jaar geleden, in 1989, werd de countryband gevormd in Miami. Twee jaar later kwamen de mannen met hun gelijknamige debuutalbum, maar braken pas in 1998 door in Nederland. ‘Dance The Night Away’ was de enige hit van de groep in de Benelux.

Beluister hier de track:

 

Bron: Facebook, YouTube, 013, themavericksband.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.