Trentemøller in januari naar Amsterdam, Utrecht, Nijmegen, Rotterdam en Maastricht

Geschreven door op 12 oktober 2016 om 10:28
Trentemøller - Foto: Noam Griegst | Wikimedia Commons

Trentemøller komt in 2017 naar Nederland! De Deense muzikant geeft in januari volgend jaar maar liefst vijf optredens in ons land!

Trentemøller concerten

Op 19 januari 2017 staat de elektronicaproducer in de Melkweg in Amsterdam. Vervolgens komt de Deen ook langs in TivoliVredenburg (Utrecht, 20 januari), Doornroosje (Nijmegen, 21 januari), Annabel (Rotterdam, 22 januari) en Muziekgieterij (Maastricht, 24 januari).

Trentemøller tickets

Tickets voor Trentemøller zijn o.a. verkrijgbaar via Ticketmaster. De kaartverkoop start om 10:00 uur op vrijdag 14 oktober.

Deense grootheid

Anders Trentemøller maakt al sinds eind jaren 90 naam en faam in het elektronicawereldje. De 41-jarige artiest experimenteert er inmiddels al bijna twee decennia op los. Zo speelt hij steeds weer met verschillende subgenres op zijn behoorlijk indrukwekkende verzameling van ep’s en studioalbums. Of het nu dromerigere chillout-muziek is of energieke techno, de internationaal bekende Deen weet er wel raad mee. Ook aan zijn liveshows geeft hij telkens weer een nieuwe en verrassende draai; genoeg reden dus om een van de vier shows te bezoeken!

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.