Lost Frequencies brengt ‘Live’ tour naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 19 maart 2019 om 13:42
Lost Frequencies - Credits: Stefan Brending - Bron: Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

In het najaar van 2019 komt Lost Frequencies naar Nederland! De DJ brengt zijn Europese ‘Live’ tour naar de Amsterdamse Melkweg. 

UPDATE 15-04-2019: Wegens groot succes geeft Lost Frequencies een extra show in de Amsterdamse Melkweg. Op vrijdag 1 november om 23:30 uur vindt het tweede concert plaats. Tickets gaan op woensdag 17 april 2019 om 10:00 uur in de verkoop via Ticketmaster.

Lost Frequencies naar Melkweg

Op vrijdag 1 november 2019 keert Lost Frequencies terug naar Nederland. De Belgische artiest brengt in 2019 zijn ‘Live’ tour naar de Grote Zaal van de Melkweg te Amsterdam. Tijdens deze tour brengt de DJ zijn grootste hits ten gehore. Tracks van Lost Frequencies als ‘Crazy’ en ‘Reality’ stonden wekenlang in de hitlijsten. De populaire performer stond eerder tijdens het Amsterdam Dance Event op het podium in Nederland.

Kaartverkoop

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 22 maart 2019 om 12:00 uur via de website van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Yess!! The word is out! Super excited to announce my full live tour in October and November!! Ticket sales start this Friday, stay tuned ??

Posted by Lost Frequencies on Monday, March 18, 2019

Lost Frequencies

Lost Frequencies, artiestennaam van Felix De Laet, is een Belgische DJ en producer. De loopbaan van de performer begon in 2014, toen hij de single ‘Are You With Me’ van Easton Corbin remixte. De single werd een internationaal succes en gaf een boost aan de carrière van de 25-jarige artiest. Het debuutalbum van De Laet, ‘Less Is More’, werd in 2016 uitgebracht.

Beluister hieronder de grootste hit van Lost Frequencies, ‘Are You With Me’:

YouTube player

 

Bron: Melkweg, Facebook, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.