Ilse DeLange brengt bijzonder jubileumconcert naar Carré

Geschreven door op 7 maart 2018 om 10:27
Ilse DeLange (cropped) - Fotocredits: Hans van Eijden (Wikimedia Commons, licentie CC-BY-3.0)

Ilse DeLange geeft aankomende zomer een bijzonder concert in Carré! De show van de zangeres staat volledig in het teken van het twintigjarig jubileum van haar debuutalbum ‘World Of Hurt’.

Ilse DeLange met jubileumconcert naar Carré

In 1998 bracht de destijds 21-jarige Ilse DeLange haar debuutalbum ‘World Of Hurt’ uit. Twintig jaar later behoort de zangeres tot de absolute top van de Nederlandse muziekindustrie en neemt ze haar fans mee op een reis terug in de tijd!

Ilse staat op 23 juni 2018 in het Koninklijk Theater Carré met een show die volledig in het teken staat van het twintigjarig jubileum van haar debuut. De country- en popster zal ‘World Of Hurt’ eenmalig in zijn geheel ten gehore brengen. Een absolute must voor elke superfan dus!

Concertkaarten

Tickets voor de jubileumshow zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Eventim.

Doorbraak

‘World Of Hurt’ betekende de absolute doorbraak van de jonge zangeres. Het album, dat opgenomen werd in Nashville en hits als ‘I’m Not So Tough’ bevat, werd in de eerste maanden na de release al meer dan 100.000 keer verkocht. De plaat werd uiteindelijk bekroond met vijfmaal platina.

Bron: Carré

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.