Live Report: Bon Sjef & Phill Ballins releasen EP ‘Move Een Beetje’

Geschreven door op 28 mei 2018 om 11:55
Bon Sjef & Phill Ballins - Move Een Beetje (EP Artwork)

Elektronische, funky hiphop met een hele hoop energie en soms opgekropte woede die eruit kwam tijdens de EP-release van Bon Sjef en Phill Ballins in dB’s in Utrecht. De tweede single die ze uitbrachten heet niet voor niks ‘Trap Er Tegenaan’ en dat deed dan ook de gehele zaal tijdens de EP-release.

Bon Sjef & Phill Ballins releasen EP in uitverkocht dB’s

Deze twee jonge mannen weten wel hoe ze een feestje moeten bouwen en dat bewezen zij in een uitverkochte dB’s, afgelopen donderdag. Daar brachten ze hun kindje ‘Move Een Beetje’ de wereld in. Bakken met energie, meezingbare hiphopnummers en heel veel gastmuzikanten, dat somt de avond wel aardig op. We schreven al vaker over ze, maar zagen ze nooit eerder live, en waren positief verrast.

Bon Sjef & Phill Ballins - Move Een Beetje (EP Artwork)

Bon Sjef & Phill Ballins – Move Een Beetje (EP Artwork)

Ambitie brengt verder

De jongens organiseerden een ambitieuze avond samen met mede hiphoppers en bevriende muzikanten, maar ze wisten de boel stijf uit te verkopen en lieten zien dat ambitieus zijn zomaar eens in je voordeel kan werken. De tweede single die ze uitbrachten kwam terecht in Spotify-lijst ‘Fresh Flows’ en ze werden opgepikt door 3voor12, FunX en FTM Top Music Entertainment. De zaal stond dan ook vol en deelde de energie die vanaf het podium de zaal in gegooid werd. Inclusief moshpits, rondvliegende champagne en heel veel zweet.

De fijne beats in combinatie met de rake teksten van Bon Sjef & Phill Ballins zorgen voor een sterke basis van waaruit de jongens hun nummers schrijven en performen. Hier en daar een foutje of een meningsverschil met de DJ zorgden er alleen maar voor dat we als publiek met onze aandacht bij de show bleven.

We kunnen niet wachten tot het volgende Bon Sjef & Phill Ballins-feestje! Houd Facebook in de gaten voor meer informatie en updates aangaande nieuwe muziek.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.