Pink released nieuwe clip ‘Try’ (VIDEO)

Geschreven door op 10 oktober 2012 om 15:09
Pink, P!nk - Fotocredits: Allison Bron: Flickr (CC BY-SA 2.0)

Zangeres Pink heeft zojuist de clip van de single Try online gezet op haar eigen YouTube account. Bekijk hier de clip van haar laatste single Try!

Het was even wachten, maar nu heeft P!nk ook de video van Try uitgebracht, de 2e single van haar nieuwe  album ‘The Truth About Love’ . Eerder al bracht ze de video uit van ‘Blow Me (One Last Kiss), die ook op haar nieuwe album staat.

Het album kwam een maandje geleden uit en werd wereldwijd goed ontvangen. Zo behaalde ze in Amerika zelfs de 1e plaats van de US Billboard 200 met haar album. Ook in Nederland deed ze het goed, hier kwam ze tot de 3e plaats in de album top 100.

Pink is zelf erg enthousiast over de video, zo noemde ze de muziekvideo van Try de leukste die ze ooit gemaakt had:  “Het maken van deze video was het leukste wat ik ooit gedaan heb in mijn hele carrière. Ik wilde dat het nooit zou stoppen. Het is mijn favoriete video ooit.”  

Overigens treedt P!nk over een tijdje ook op in Nederland met haar The Truth About Love Tour. Op 19 april 2013 zal ze optreden in de Ziggo Dome in Amsterdam. Helaas zijn er geen kaarten meer voor dit optreden, binnen enkele uren na de start van de verkoop waren alle tickets al uitverkocht.

Pink – Try

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · P!nk Nieuws · Videos