Hozier deze winter naar TivoliVredenburg met clubtour

Geschreven door op 17 september 2018 om 15:09
Hozier - Fotograaf Kayla Johnson - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Hozier gaat weer op tournee! Deze winter staat de Ierse zanger met een exclusieve clubtour in TivoliVredenburg in Utrecht. 

Hozier clubtour

Op Twitter laat de zanger weten dat er een nieuwe Europese clubtour aankomt. Op dinsdag 4 december staat de populaire artiest in de ronda-zaal van TivoliVredenburg in Utrecht. Daarnaast kondigt hij met enthousiasme zijn nieuwe EP aan.

Tickets

De kaartverkoop start op vrijdag 21 september om 10:00 uur. Tickets zijn te koop via de website van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Nieuwe EP

Hozier heeft even op zich laten wachten, maar op 6 september kwam de singer-songwriter dan eindelijk met een gloednieuwe EP. Op deze EP, genaamd Nina Cried Power vind je vier nieuwe tracks van de zanger. Voor één van zijn nieuwe nummers ging hij een samenwerking aan met soul- en gospelzangeres Mavin Staples.

Hozier

De 28-jarige artiest brak door met het nummer Take Me To Church en gaf met deze hit zijn solocarrière een knallende start. Deze track was te vinden op zijn zelf getitelde debuutalbum en werd door Spotify bekroond met ‘Most Viral Song’ van het jaar 2014. In dit jaar speelde hij ook op de eerste editie van festival Down The Rabbit Hole. Iets later die zomer was de artiest tevens te vinden op Pukkelpop.

 

Bron: Spotify, TivoliVredenburg, Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.