Pixies bezoeken Nederland voor concert

Geschreven door op 6 juli 2016 om 10:41
Pixies naar Melkweg Amsterdam, Frank Black (Pixies) - Fotograaf: Rosario López (Alterna2) - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

De alternatieve rockband Pixies is weer terug in Nederland! In november geeft de Amerikaanse formatie een concert in Amsterdam!

Pixies concert

Twee jaar geleden gaf het viertal van Pixies hun laatste concert in Nederland, op Best Kept Secret. Aan het einde van het jaar start hun Europese tour, en deze brengt ze op zondag 27 november in de Heineken Music Hall!

Pixies kaarten

Tickets voor het optreden zijn onder andere verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Topticketshop Eventim

Op volle toeren

Na een split van tien jaar, tussen 1993 en 2004, is het viertal helemaal terug. In eerste instantie met alle originele bandleden, maar in 2013 ging Kim Deal toch voor haar solocarrière. En, zoals het bij de band hoor, is er een vrouwelijke bassist voor in de plaats gekomen: Paz Lenchantin.

Sinds de reünie was er eigenlijk nog maar één album gemaakt, in 2014. Dit jaar komt er weer een bij, genaamd Head Carrier. Het album wordt op 30 september uitgebracht. Dat komt mooi uit, want dan kunnen we het nieuwe materiaal in de HMH horen! Ook heeft de band een single uitgebracht met de prachtige titel Um Chagga Lagga. Het is een mooie dag voor Pixies-fans!

 

Bron: Heineken Music Hall

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Responsive Menu
Add more content here...