The Wombats voor concerten naar Nederland

Geschreven door op 29 april 2015 om 12:04
Matthew Murphy (The Wombats) - Fotocredits E. Birkedal - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

The Wombats komt eind dit jaar naar Nederland. De Britse Band geeft concerten in Utrecht, Groningen, Den Haag en Eindhoven.

The Wombats concerten

Als onderdeel van hun wereldtournee komen de mannen in november 2015 naar de Nederlandse Poppodia. Op 6 november staan ze in de TivoliVredenburg in Utrecht. Ze zetten hun tour voort in de Oosterpoort in Groningen op 7 november. Een dag later staat de band in het Paard van Troje in Den Haag. Tot slot geven The Wombats een concert in de Effenaar in Eindhoven.

Concertkaarten

Tickets zijn te koop via de websites van de poppodia en de website van Ticketmaster. De voorverkoop begint op donderdag 30 april 2015 om 10:00 uur. Wil je je tickets alvast vooruit reserveren? Kijk dan even op deze website.

The Wombats

The Wombats is een populaire band uit Liverpool. De postpunkband barst van het talent en experimenteert graag met muziek. De band staat bekend om de energieke optredens. Op 10 april 2015 kwam het laatste album Glitterbug uit. De band is bekend van hits als Tokyo (Vampires & wolves) en Let’s dance to joy division.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.