Hit of Shit: The Wombats brengt nieuwe single ‘Cheetah Tongue’ uit

Geschreven door op 19 januari 2018 om 16:28
The Wombats - Bron: Flickr (CC BY-SA 2.0) - Fotocredits: Thomas Fabian

The Wombats heeft weer een nieuwe single uitgebracht! ‘Cheetah Tongue’ is de derde track die de indierockband uitbrengt van het aankomende album, ‘Beautiful People Will Ruin Your Life’.

Nieuwe The Wombats-track

De Britse band brengt opnieuw een voorproefje van ‘Beautiful People Will Ruin Your Life’ uit! ‘Cheetah Tongue’ is de derde track die de bandleden van dit nieuwe album ten gehore brengen aan hun fans. Op woensdag 17 januari verscheen het nummer op YouTube.

Frontman Matthew ‘Murph’ Murphy vertelt het volgende over de track tegen NME:

‘Cheetah Tongue’ gaat over het omgaan met de druk van volwassen worden en daarin falen. Het openingsnummer van het album is waarschijnlijk het meest psychedelisch.

Hit of Shit

Hieronder kun je de nieuwe track van de indierockers beluisteren. Wat vind jij ervan? Is dit nummer een hit, of complete shit? Laat het ons weten in de poll!

Beautiful People Will Ruin Your Life

Het nieuwe studioalbum van de groep verschijnt op vrijdag 9 februari, en bevat elf songs. Naast de meest recent uitgebrachte single, ‘Cheetah Tongue’, hebben de bandleden eerder ook al twee nummers uitgebracht. Eind november 2017 kwam ‘Lemon to a Knife Fight’ uit, vervolgens verscheen op 6 december de single ‘Turn’ .

Fans kunnen de plaat alvast reserveren via Bol.com.

 

Bron: YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.