Richie Hawtin & Modeselektor live tijdens ADE 2019 naar NDSM-loods

Geschreven door op 16 mei 2019 om 13:52
Richie Hawtin - Fotocredits: Festivalraver22002 - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Tijdens de aankomende editie van Amsterdam Dance Event geven niemand minder dan Richie Hawtin en Modeselektor een show in de Amsterdamse NDSM-loods.

Richie Hawtin & Modeselektor naar NDSM-loods

Niemand minder dan Richie Hawtin en Modeselektor live zijn aangekondigd voor Amsterdam Dance Event 2019. Op woensdag 16 oktober 2019, de openingsdag van het evenement, start Modeselektor live de avond in de NDSM-loods. Het Berlijnse duo wordt opgevolgd door Richie Hawtin, die zijn audiovisuele show ‘CLOSE‘ opnieuw naar het dance-event brengt. In het voorprogramma staat SOPHIE. De artieste bracht in juni 2018 haar debuutplaat ‘Oil of Every Pearl’s Un-Insides‘ uit.

Tickets

De kaartverkoop start op maandag 20 mei 2019 om 10:00 uur via de website van Sollidd. Uitverkocht? Kijk hier!

Modeselektor live

De Duitse formatie heeft sinds het begin van de 00’s veel betekend voor de elektronische muziekscene. Na twee grote tournees met Moderat is het duo terug met een nieuwe live show. Deze maakt deel uit van het meest recente album ‘Who Else‘.

Richie Hawtin

Deze artiest staat bekend om zijn combinatie van technologie, live performance en muziek. In zijn show ‘CLOSE‘ verkent de producer de relatie tussen innovatieve technologie en menselijke creativiteit. Tijdens de jaarlijkse DJ Awards in 2017 werd ‘CLOSE‘ bekroond als beste live show van dat jaar. Over dit project zegt Hawtin het volgende: “The ‘CLOSE’ show removes the barrier between artist and audience and it feels like I’m in that moment with everybody else. It feels very powerful.”

Bekijk hieronder een fragment van Hawtin’s optreden op het Mad Cool Festival in Madrid:

YouTube player

 

Bronnen: MOJO Persbericht

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.