Bruno Mars komt op 9 mei naar de Ziggo Dome!

Geschreven door op 15 november 2016 om 9:22

Bruno Mars komt naar Amsterdam! De zanger komt op 9 mei 2017 naar de Ziggo Dome als onderdeel van zijn ’24K Magic World Tour’. 

Update 13 maart: Er komen extra tickets voor beide Bruno Mars concerten in de Ziggo Dome beschikbaar!

Bruno Mars ’24K Magic World Tour’ 2017

Dat de zanger naar Nederland zou komen, wisten we al een tijdje, maar nu is ook eindelijk bekend wanneer! Bruno Mars staat op 9 mei 2017 in de Ziggo Dome als onderdeel van de uitgebreide 24K Magic World Tour door Europa en de VS. Naast onze hoofdstad doet hij ook een show in Antwerpen op 28 maart.

Bruno Mars tickets

Kaarten voor het concert van Bruno Mars in de Ziggo Dome gaan aanstaande maandag 21 november om 10:00 uur in de voorverkoop. De tickets zijn onder andere via de volgende kanalen verkrijgbaar:

Primair:

Ticketmaster (uitverkocht)

Secundair:

Topticketshop (beschikbaar)

’24k Magic’

De wereldtournee staat ik het teken van het gelijknamige nieuwe album 24K Magic dat vanaf 18 november in de winkels ligt. Op dat album staat niet alleen de gelijknamige hit, maar ook andere nummers die het gevoel van de jaren 70 en 80 naar boven halen. Het is alweer zijn derde plaat en het is de opvolger van Bruno’s succesvolle album Unorthodox Jukebox uit 2012.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.