Herman van Veen in najaar 2017 terug naar Carré met actueel programma

Geschreven door op 14 november 2016 om 16:01
Herman van Veen - Fotocredits: Janmennens - Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

Herman van Veen keert in het najaar van 2017 terug naar zijn geliefde Carré voor een actueel programma. De podiumkunstenaar staat van 26 oktober tot en met 10 december volgend jaar in het Amsterdamse theater.

Herman van Veen - Fotocredits: Janmennens (CC Flickr)

Herman van Veen – Fotocredits: Janmennens (CC Flickr)

Herman van Veen in Carré

In oktober, november en december volgend jaar keert Herman van Veen terug naar Koninklijk Theater Carré met een actueel programma. In die periode zal namelijk geen één voorstelling gelijk: in de shows neemt hij klein en groot nieuws en persoonlijke ervaringen mee. Iedere keer is anders en de voorstellingenreeks is daardoor als een dagboek voor de zanger, musicus en cabaretier. De alleskunner Van Veen is niet onbekend in het theater aan de Amstel: in 2014 kreeg hij tijdens zijn vijfhonderdste optreden in Carré zelfs symbolisch de sleutel.

Herman van Veen kaarten

Kaarten voor de optredens gaan zaterdag 19 november om 10:00 uur in de voorverkoop. De tickets zijn dan bijvoorbeeld via deze verkooppunten verkrijgbaar:

Primair:

Koninklijk Theater Carré (Nog niet beschikbaar)

Secundair:

Topticketshop (Nu vooruit reserveren)

50 jaar in het vak

Vorig jaar zat de geboren Utrechter 50 jaar in het vak. In een halve eeuw stond Herman van Veen dus al meer dan vijfhonderd keer in Carré, bracht hij meer dan 180 cd’s uit, waaronder een aantal Duitstalige. Vorig jaar kwam er een speciale verzamelbox uit met een selectie van tien albums uit die 50 jaar, gekozen door Van Veen zelf. Ook is hij de geestelijk vader van Alfred Jodocus Kwak en heeft hij tientallen boeken op zijn naam staan. Daarnaast is hij activist voor de rechten van het kind.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.