Zayn Malik gaat meewerken aan tv-serie over het leven in een boyband!

Geschreven door op 7 september 2016 om 10:43

Zayn Malik werd wereldberoemd met de boyband One Direction. Miljoenen harten werden gebroken toen het tieneridool in 2015 besloot om de boyband te verlaten en solo verder te gaan. Inmiddels heeft Zayn al een nummer 1 hit uitgebracht. Nu is hij gevraagd om mee te gaan werken aan een tv-serie over een boyband. Wie is daar nou meer geschikt voor dan Zayn?

Boys

De geruchten dat Zayn ging meewerken aan de tv-serie werden al eerder de wereld ingebracht door de The Sun. Het nieuws is nu dan ook eindelijk door NBC bevestigd.

Zayn gaat samenwerken met Emmy-winnaar en producer van de successerie Law And Order, Dick Wolf. In een statement gaf Zayn aan dat het een eer is om met de producer en NBC samen te gaan werken aan de serie. De serie Boys gaat over het succes van een boyband, en is gebaseerd op het leven van Zayn toen hij nog lid van de boyband One Direction was.

Wanneer de serie uitgebracht wordt is nog niet helemaal bekend. Maar uiteraard houden we je op de hoogte zodra we hier meer over weten!

Bron: NME

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Film Nieuws