Sieneke niet naar finale Eurovisie Songfestival

Geschreven door op 27 mei 2010 om 22:57
David Hasselhoff, Duncan Laurence (Eurovisie Songfestival) Logo (Wikimedia Commons)

Sieneke heeft donderdag niet de finale van het Eurovisie Songfestival gehaald. De Nederlandse inzending wist met haar ‘Shalalie, Ik ben verliefd’ niet te overtuigen.

Sieneke

De landen die zaterdag wel in de finale staan zijn: Georgië, Oekraïne, Turkije, Israël, Ierland, Cyprus, Azerbeidzjan, Roemenië, Armenië en Denemarken.

Dinsdag werd bekend dat Bosnië-Herzegovina, Moldavië, Rusland, Griekenland, Portugal, Wit-Rusland, Servië, Albanië, IJsland en Sieneke’s persoonlijke favoriet België zich hebben geplaatst.

ArtiestenNieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

  • Helaas, Sieneke niet naar de finale. Ik had me nog 1 keer voorgenomen om te kijken omdat ik Sieneke een leuke spontane meid vind en ik haar de finale gunde. Voor mij is het nu over, ik kijk nooit meer. Ik snap niet dat Nederland nog meedoet, het eurovisiesongfestival(met Israel??!!) is toch een Oost-Eurofestival geworden de laatste jaren met een enkele Wwesterse deelname!! zaterdag dus lekker naar de X factor kijken, hoef ik niet te zappen. Wat een vriendjespolitiek, maar waar wind ik me over op, dat wisten we toch al lang.
    Het mag lijden dat Ierland wint!

    julie 27 mei, 2010 23:06 Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Featured · Sieneke Nieuws · Songfestival Nieuws
Menu