Calpurnia in de winter van 2018 naar Paradiso Noord

Geschreven door op 20 september 2018 om 15:36
Calpurnia, Finn Wolfhard - Fotocredits: Gage Skidmore - Wikimedia Commons (CC-BY-SA-3.0)

Fans van Stranger Things opgelet! Finn Wolfhard komt met zijn band Calpurnia in december 2018 naar Paradiso in Amsterdam. 

Calpurnia naar Paradiso

Het concert van Calpurnia vindt plaats op maandag 3 december 2018. De indie rockband treedt op in Paradiso Noord in Amsterdam. Deze show maakt deel uit van hun allereerste tour door het Verenigd Koninkrijk en Europa.

Concertkaarten

Tickets gaan in de verkoop op vrijdag 21 september 2018. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 10:00 uur via de website van Ticketmaster.

Calpurnia

De bandleden van Calpurnia zijn: Finn Wolfhard, Ayla Tesler-Mabe, Jack Anderson en Malcom Graig. Zanger Finn en drummer Malcolm ontmoetten elkaar op de set tijdens de opname van een muziekvideo en het klikte gelijk. Samen met gitariste Ayla en bassist Jack vormde het viertal in 2017 de band. Debuut EP Scout‘ kwam eerder dit jaar uit op 15 juni 2018.

Beluister hieronder de track ‘City Boy’.

Finn Wolfhard

De frontman van Calpurnia is voor Netflixers geen onbekende. Zo speelt de Canadees de rol van Mike Wheeler in de Netflix serie ‘Stranger Things’. Ook is Finn te zien in de remake van de film ‘IT’ (2017) als Richie Tozier.

 

Bronnen: Paradiso, calpurniatheband.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.