Rammstein onthult releasedatum album en brengt eerste single uit

Geschreven door op 28 maart 2019 om 18:00
concerten, Rammstein - Foto: Kreppen Deth (Wikimedia Commons, CC BY-SA 4.0)

Rammstein is terug met zijn eerste single sinds 2011, getiteld ‘Deutschland’. Daarnaast heeft de band ook de releasedatum voor zijn opkomende album onthuld.

Rammstein keert terug met single ‘Deutschland’

Goed nieuws voor Rammstein fans! De Duitse rockers zijn eindelijk terug met nieuw materiaal. De band rond frontman Till Lindemann bracht donderdagavond zijn nieuwe track ‘Deutschland’ uit. Het nieuwe nummer is de eerste single sinds de release van het uit 2011 afkomstige ‘Mein Land’.

Rammstein zou Rammstein niet zijn als het de nieuwe track niet zou paren met een epische en shockerende video. Het nieuwe nummer verscheen met een meer dan negen minuten durende korte film op YouTube. Eerder was er al volop ophef omtrent de nieuwe clip.

YouTube player

Releasedatum nieuw album

‘Deutschland’ is het eerste voorproefje dat de band van zijn aankomende nieuwe studioalbum heeft gegeven. En inmiddels weten fans ook wanneer ze de nieuwe plaat kunnen verwachten! De rockers laten op hun website weten dat het nog titelloze album op vrijdag 17 mei verschijnt.

De Kuip

Met het gloednieuwe album op komst maakt de iconische ‘Tanzmetall’-band zich momenteel op voor een grote stadiontour door Europa. Op dinsdag 25 juni komen de Duitsers op bezoek in Nederland. De band betreedt op die datum het podium van De Kuip in Rotterdam.

 

Bron: YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Rammstein Nieuws