Hyves biedt podium aan Nederlands talent Dotan

Geschreven door op 30 juli 2011 om 21:32
Dotan - Fotocredits: Jorn Idzerda (CC Flickr) (CC BY-NC-ND 2.0) https://www.flickr.com/photos/jornidzerda/6980297317/

De 24-jarige zanger Dotan heeft vandaag een optreden gegeven op het hoofdkantoor van Hyves. Op deze manier wil Hyves de Hyvers iets exclusiefs bieden. Bij het drie kwartier durende concert trakteerde Dotan 100 Hyvers op een aantal nummers van zijn debuutalbum ‘Dream Parade’ dat op 20 mei uitkwam. Met het optreden is Dotan de eerste solo-artiest die optrad in de ‘Hyves Huiskamer’.

De Hyver maakte kans om bij het optreden aanwezig te zijn door vrienden te worden met Dotan op Hyves . De Hyves Huiskamer is een ruimte binnen het pand van de sociale netwerksite en biedt een podium aan bekende en minder bekende artiesten en werd begin dit jaar geopend door Racoon. Daarnaast nodigde Hyves onlangs ook Carry Slee uit om een voorleessessie te verzorgen in de Huiskamer.

Concerten organiseren voor Hyvers begon in 2007 onder de naam Hyves Showcases . De eerste showcase werd georganiseerd in maart 2007 met de toen nog opkomende band Room Eleven. De afgelopen jaren werden exclusieve concerten voor Hyvers georganiseerd voor artiesten zoals Wouter Hamel, Colbie Calliat en Selah Sue. Op deze manier wil Hyves de Hyvers iets exclusiefs bieden.

Het verhaal van Dotan is een echte jongensdroom. Na jaren demo’s opnemen tekent hij begin 2010 bij EMI en neemt hij zijn debuutalbum Dream Parade op in Los Angeles. Zijn eerste single This Town werd meteen een hit. Giel Beelen noemde Dotan onlangs nog een groot talent.

Meer informatie over muziek & artiesten op Hyves kun je hier (http://hyvesredactie.hyves.nl/widget/).

Dotan – This Town

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws