“Metallica komt met eigen whiskeymerk en distilleerderij”

Geschreven door op 5 maart 2018 om 14:46
Pinkpop 2022, Metallica uitverkocht, James Hetfield (Metallica) - Foto Nicolas T Broussard (wikimedia Commons)

Metallica is van plan om een eigen whiskeymerk en distilleerderij op te zetten! Dat onthult Dave Pickerell, business partner van de metalband en voormalig distillateur van Maker’s Mark whiskey.

“Metallica komt met eigen whiskeymerk”

Metallica wordt naar verluidt de volgende grote band met een eigen whiskeymerk! De band zou volgens Pickerell, die jarenlang actief was als distillateur van Maker’s Mark whiskey, drie locaties overwegen voor het opzetten van een eigen distilleerderij. In een interview met WhiskeyCast zei de business partner van de rockers:

“Ik ken zeggen dat we een ‘killer’ whiskey product gaan maken en waarschijnlijk ook een kleine distilleerderij ergens. San Francisco is de thuisbasis van Metallica, Louisville is het huis van de bourbon en Nashville is het huis van de muziek, dus een van die drie plaatsen zou logisch zijn. Ik stem voor San Francisco en de Bay Area, als er niks gebeurt.”

Whiskey (In The Jar?)

Een officiële bevestiging van de band zelf laat voorlopig nog op zich wachten. Fans laten ondertussen op social media weten dat ze hopen dat de whiskey niet ‘in the jar’ geserveerd wordt, maar gewoon in een fles.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Metallica Nieuws · Nieuws