Madonna’s muzikale ode aan Prince schiet in foute keelgat

Geschreven door op 23 mei 2016 om 2:35
Erger jij je ook zo aan die kapotgedraaide nummers op de radio? Dit overkomt zelfs de allergrootste artiesten. Zij kunnen hun eigen hits niet meer kunnen aanhoren. Dit is een lijst met artiesten die hun eigen hits haten., Madonna - Fotocredits: Pascal Mannaerts - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Op 22 mei brengt Madonna tijdens De Billboard Music Awards een muzikale ode aan de overleden zanger Prince. Velen zijn het hier niet mee eens.. Wat vind jij?

Madonna’s ode

Op 22 mei brengt Madonna tijdens De Billboard Music Awards een muzikale ode aan de overleden zanger Prince. De zangeres heeft tot nu toe vele negatieve reacties ontvangen van fans van de zanger. Er gaat zelfs een petitie rond tegen het optreden die al door duizenden is ondertekend.

De Billboard Music Awards

De Billboard Music Awards is de eerste grote awardshow sinds het overlijden van de zanger. Het perfecte moment dus om het popicoon te eren. Waarom dan Madonna als zo velen er op tegen zijn? Omdat zij een van de laatste overlevenden van de grote iconen uit de jaren 80 is na het overlijden van Prince, Michael Jackson en Whitney Houston. Logisch toch?

Persoonlijke relatie

De zangeres had ook een persoonlijke band met Prince. Dit komt bijvoorbeeld al naar boven in het duet dat ze ooit samen hebben opgenomen. De twee waren goede vrienden en hebben, als we de roddels moeten geloven, zelfs nog een korte relatie gehad.

Waarom een petitie?

“Prince is meer waard dan een optreden van Madonna”, aldus de iniatiefneemster van de petitie Stacey Flygirl Wilson. Fans vinden Lenny Kravitz en Sheila E. betere opties voor een muzikale ode. Mark Bracca, de producer van de ceremonie, verdedigt zijn keuze voor Madonna: “Iedereen heeft recht op een eigen mening, maar we zijn vereerd dat deze zangeres iets wil doen om haar overleden vriend te eren. Ik denk dat het geweldig gaat zijn.”

Hieronder een ode van Jessie J aan Prince.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Madonna Nieuws · Nieuws · Prince Nieuws