Beyoncé en Jay Z komen eind dit jaar met gezamenlijk album [Gerucht]

Geschreven door op 17 september 2014 om 11:07
Beyoncé - Fotocredits: Nat Ch Villa (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

Het heeft er alle schijn van dat Beyoncé en Jay Z eind dit jaar met een gezamenlijk album op de proppen komen zetten. Na hun gezamenlijke tour zouden ze genoeg inspiratie op hebben gedaan voor het startten van een nieuw, gezamenlijk album.

Het getrouwde stel, dat afgelopen zaterdag in Parijs hun tournee On the Run afrondden, zouden op dit moment aan het album werken, dat rond de jaarwisseling naar buiten zou moeten worden gebracht. Verder informatie over het album is nog niet bekend.

Het nieuws werd voor het eerst gemeld door dj Skee op Dash Radio, waarna programmadirecteur Karli Hendriques de onthulling bevestigde aan E! News. Het muzikale stel heeft echter nog geen officiële bevestiging van het gerucht gegeven. Datzelfde geldt voor het management.

Beyoncé en Jay Z

In de shows voor hun tournee hintte Jay Z wellicht ook al naar de komst van een tweede kind voor het stel, door sommige lyrics subtiel te veranderen. De laatste tijd doen zich meerdere geruchten te ronde, waaronder ook over een mogelijke scheiding. Daar heeft het nieuws over een gezamenlijk album zich dus bijgevoegd.

Beyoncé en Jay Z hebben begin dit jaar zelfs hun gezamenlijke leven als documentaire vast laten leggen. De dvd, die verschenen is onder de naam Beyoncé en Jay Z – The Super Couple, is verkrijgbaar via bol.com

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Beyoncé Nieuws · Jay-Z Nieuws · Roddels