Beyoncè – De terugkeer van een popdiva

Geschreven door op 19 maart 2014 om 17:11
Beyoncé - Fotocredits: Nat Ch Villa (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

Als er een vrouw in de muziekwereld is die weet hoe ze haar fans moet vermaken, dan is het Beyoncé wel. Nederlandse fans zijn daarom door het dolle heen, omdat ze voor maar liefst twee concerten naar de Ziggo Dome in Amsterdam is gekomen. Na haar concert op 18 maart zal ze ook op 19 maart haar zangstem ten gehore brengen.??

Het verbaasde velen dat Beyoncé zo snel alweer terugkeerde naar Nederland op haar fans te vermaken, want de laatste jaren heeft de popkoningin weinig van zich laten horen op Nederlandse bodem. Tot april vorig jaar, want toen was ze al in de Zigo Dome voor haar Miss Carter World Tour.

Nu staan de concerten echter in het teken van haar meest recente album, Beyoncé. Se sexy zangeres maakt van ieder concert een spetterende show en dat is wat haar zo uniek maakt. Nummers als Halo en Crazy zal de diva ten gehoren brengen, maar ook nieuwere songs als ‘I Will Always Love You’ zal voorbij komen.

??Pech
Veel liefhebbers van de muziek van de zangeres doen er nog alles aan om een kaartje te kunnen bemachtigen. De tickets waren namelijk in een mum van tijd uitverkocht. Voor de geluksvogels die nog wel een kaartje wisten te scoren wacht een avond vol entertainment.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Beyoncé Nieuws