Beyoncé tickets informatie voor The Mrs. Carter Show World Tour 2014

Geschreven door op 17 december 2013 om 7:00
Beyoncé - Fotocredits: Nat Ch Villa (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

De kaarten voor het concert van Beyoncé van 18 maart 2014 gaan vandaag in de verkoop. Om 10:00 uur precies zullen de kaarten in de verkoop gaan bij Ticketmaster. Het optreden wat op 18 maart 2014 in de Ziggo Dome zal plaatsvinden is onderdeel van haar wereldtournee The Mrs. Carter Show World Tour 2014. Lees snel meer over de kaartverkoop van dit concert.

Run op kaarten

Kaarten voor Beyoncé haar concerten zijn altijd super populair, de voorgaande concerten die Beyoncé in Nederland heeft gehouden waren dan ook binnen no-time uitverkocht. Bij haar laatste concert waren alle 30.000 kaarten zelfs binnen 30 minuten al uitverkocht! Ook voor aankomend concert, waarvan de kaarten vandaag  in de verkoop zullen gaan, verwachten we een enorme drukte bij de verkoop. Wees er daarom snel bij! De kaarten gaan vandaag om 10:00 in verkoop bij Ticketmaster. Nogmaals, wees er snel bij want we verwachten ook deze keer weer een enorme drukte!

Zijn de kaarten al uitverkocht? Of sta je veel te lang in de wachtrij? Kijk dan hier.

Prijzen

De prijzen van de kaartjes voor Beyoncé haar concert variëren. Er zijn verschillende soorten kaartjes te koop met ieder een eigen prijs. De prijzen van de kaartjes die Ticketmaster aanbiedt variëren van €49,50 tot €93,50.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Beyoncé Nieuws · Nieuws