Gorillaz opent in mei pop-up ‘Spirit House’ in Amsterdam!

Geschreven door op 5 april 2017 om 13:28
Gorillaz - Foto: Wikimedia Commons

Gorillaz-fans opgelet! Binnenkort opent de band een pop-up ‘Spirit House’ in Amsterdam. Hier kunnen fans een bijzondere ervaring met installaties, projecties en natuurlijk nieuwe muziek verwachten!

Gorillaz ‘Spirit House’ in Amsterdam

Gorillaz-fans kunnen binnenkort terecht in Amsterdam! Hier zal de band een pop-up ‘Spirit House’ openen, waar fans een bijzondere ervaring kunnen verwachten. Bezoekers worden getrakteerd op exclusieve nieuwe muziek en visuals, gebracht met fysieke installaties en projecties. Het evenement vindt plaats op zaterdag 6 mei in de Amsterdamse Gabriel Rolt Galerie.

Bandlid Murdoc Niccals zegt het volgende over het bijzondere evenement: “Kom baden in high-tech geluid, geniet van buitenaardse visuals en laat de ervaring je meenemen op een ultieme trip.”

Spirit House

De naam van het pop-up evenement komt van de korte film die de band recent uitbracht voor haar single Saturnz Barz’. In de video betreden de cartoon-bandleden een oud en vervallen spookhuis, waarna ze een bijzonder avontuur beleven. Bekijk de korte film hieronder:

Humanz

Gorillaz is weer helemaal terug van weggeweest! Zo bracht de band recent maar liefst vier nieuwe nummers uit en introduceerde het zelfs haar eigen festival in Engeland! Op 28 april brengt de cartoonband een nieuw album uit, genaamd ‘Humanz’.

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Gorillaz Nieuws · Nieuws