Tickets voor Lowlands Festival 2018 bijna volledig uitverkocht

Geschreven door op 28 mei 2018 om 14:14
Pharrell Williams - Fotocredits: Andreas Meixensperger Follow - Bron: Flickr (CC BY 2.0)

Wil jij naar Lowlands 2018 maar heb je nog geen kaarten? Wees er dan snel bij, want de organisatie achter het festival meldt dat inmiddels 95% van de tickets zijn verkocht. 

Tickets Lowlands voor 95% verkocht

UPDATE: De organisatie meldt dat Lowlands 2018 inmiddels is uitverkocht

Mensen die naar Lowlands willen, maar nog geen kaartje hebben, moeten er snel bij zijn. De organisatie achter het meerdaagse festival meldde vanmiddag dat inmiddels 95 procent van de tickets verkocht zijn. Dit terwijl het evenement in Biddinghuizen pas over iets minder dan drie maanden plaatsvindt!


Festivaltickets

Kaarten voor Lowlands 2018 zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Met een ticket krijg je toegang tot het volledige festival met een plek op de tentencamping en vervoer per pendelbus van en naar NS station Dronten of Lelystad. Er worden geen dagkaarten verkocht.

Lowlands 2018

A Campingflight to Lowlands Paradise vindt dit jaar plaats van vrijdag 17 tot en met zondag 19 augustus op het evenemententerrein van Walibi in Biddinghuizen. Je kunt al een dag van tevoren, op 16 augustus, je plekje op de camping zoeken. Op maandag 20 augustus moet je uiterlijk het terrein verlaten hebben.

Line-up

Het festival heeft voor deze editie weer veel grote namen weten te strikken. Bezoekers kunnen genieten van onder andere de Gorillaz, Kendrick Lamar, N.E.R.D., Dua Lipa en James Bay.

Onlangs maakte de organisatie ook de line-up van zijn comedyprogramma bekend. Onder andere Arjen Lubach is van de partij.

Het complete programma van het driedaagse evenement en meer informatie vindt je op de site van Lowlands Festival. Het blokkenschema met dagindeling wordt doorgaans een tot anderhalve maand van tevoren bekend gemaakt.

Bron: Twitter, Lowlands.nl

 

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Festivals · Lowlands Nieuws · Nieuws