BLØF, Guus Meeuwis en James Bay naar Royal Park Live 2023

Geschreven door op 20 maart 2023 om 11:01
Royal Park Live, The Streamers, Oerrock, Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!, Guus Meeuwis tijdens Vliegende Vrienden 2018 - Fotocredits: Shali Blok - ArtiestenNieuws

Royal Park Live heeft drie nieuwe shows bevestigd! Ook BLØF, Guus Meeuwis en James Bay treden deze zomer op tijdens de concertreeks in Baarn.

BLØF, Guus Meeuwis en James Bay naar Royal Park Live

Tijdens concertreeks Royal Park Live geven verschillende bands en artiesten Koninklijke zomeravondconcerten in de tuin van Paleis Soestdijk. De organisatie van de concertreeks kondigde eerder al optredens van onder anderen Floor Jansen, Eros Ramazzotti en Beth Hart aan en heeft nu drie nieuwe acts toegevoegd. Ook BLØF, Guus Meeuwis en James Bay treden aankomende zomer op in de paleistuin.

De concerten vinden op de volgende data plaats:

  • Zondag 9 juli 2023: James Bay
  • Vrijdag 14 juli 2023: Guus Meeuwis
  • Zaterdag 16 juli 2023: BLØF

Concertkaarten

Tickets voor de shows zijn verkrijgbaar via de website van Royal Park Live. Zijn de tickets niet meer beschikbaar? Probeer het dan eens bij een secundair ticketbureau als TopTicketshop. Let op: Tickets zijn hier vaak duurder dan bij het originele verkooppunt, maar je bent in ieder geval verzekerd van een plaats bij de show!

 

Bron: Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.