Chef’Special gaat Amerika veroveren!

Geschreven door op 5 juni 2015 om 12:07
Chef'Special - Fotocredits: Rob Hoffman Xnatasjavo (Wikimedia Commons)

Chef’Special gaat de wereld veroveren. De popgroep heeft een contract getekend bij het Amerikaanse Fueled by Ramen dat onderdeel is van Warner Brothers.

Nu nog waarmaken..

Zanger Joshua Nolet zegt over de nieuwe, internationale stap van zijn band: ”Het is nu al een geweldige ervaring, maar hopelijk slechts het begin! Het vertrouwen in de samenwerking met Fueled By Ramen/Atlantic Records is groot en we kunnen niet wachten om onze live reputatie aan de andere kant van de oceaan waar te maken.”

Het is de bedoeling dat Chef’Special binnenkort ook in Amerika op tournee gaat. Van het nummer In Your Arms is inmiddels al een nieuwe videoclip gelanceerd.

Het ontstaan van Chef’Special

In 2008 begon het allemaal, Chef’Special. De band kwam voort uit de resten van de groep FunkAbilities, die twee jaar eerder de Haarlemse pop-talentenjacht De Rob Acda Award gewonnen had. Luister hieronder naar FunkAbilities.

YouTube player

Voorjaar 2011 verscheen het debuutalbum One for the Mrs., maar de werkelijke doorbraak kwam toen Chef’Special na de zomer ‘huisband’ werd van DWDD. Het volgende album, Passing through, met de hit In Your Arms, haalde prompt de eerste plaats van de hitlijst en bleef maandenlang een van de best verkopende platen in ons land.

Kaarten voor Chef’Special

Vele shows zijn helaas al uitverkocht. Gelukkig zijn er bij Topticketshop nog kaarten verkrijgbaar. Kijk snel of jouw favoriete datum en locatie nog beschikbaar zijn!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Chef'Special Nieuws · Nieuws