Top 10 grootste, grappigste en meest gênante podiumblunders!

Geschreven door op 21 juni 2017 om 12:06
Justin Bieber - Foto: (Flickr) Disney | ABC Television Group (licentie: https://creativecommons.org/licenses/by-nd/2.0/ (CC BY-ND 2.0)

Het is altijd spannend om naar een concert te gaan. Er gaat namelijk wel eens het één en ander mis. Zo ook bij deze artiesten. De redactie heeft tien van de grootste, grappigste en meest gênante podiumblunders op een rijtje gezet!

10. Beyonce’s haar vast in ventilator

Beyonce staat onder andere bekend om haar glamoreuze diva haar. Bij elke show heeft ze wel een aantal ventilators staan, waardoor ze met haar golvende haren er zelfs nóg glamoreuzer uit ziet wanneer ze op het podium staat. Toch is dit niet altijd zo handig. Zo moet je er niet al te dichtbij komen, anders is er een grote kans dat je vast komt te zitten. Dit gebeurde dan ook bij Queen Bey! Ze bevestigde in ieder geval wel haar titel ‘Best Female Performer’, want ze hield geen moment op met zingen.

Uiteindelijk lukte het haar beveiliging om de blonde lokken van de ster uit de ventilator te knippen. Later bleek dat de zangeres er wel om kon lachen. Na het incident plaatste zij een foto met een vernieuwde versie van het nummer Halo, helemaal toegeweid aan de ventilator die haar maar niet los wilde laten:

Haaa?

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Bekijk hieronder de video van het incident:

YouTube player

9. Iggy Azalea valt van podium

De Australische rapper haalt wel vaker het nieuws met haar opmerkelijke performstyle. Al eerder kreeg ze de volle laag toen haar rap onwijs veel gelijkenissen vertoonde met cartoon personage Donnie Thornberry van het kinderprogramma ‘The Wild Thornberry’s’.

Haar grootste blunder beging ze misschien wel toen ze tijdens de VMA’s in 2014 van het podium af viel toen ze haar track ‘Fancy’ performde. Ze werd door haar beveiliging weer het podium op geholpen en ging daarna stug door.

Kijk hier hoe de rapprinses van het podium valt:

YouTube player

8. Ed sheeran valt

We zien de briljante singer-songwriter niet vaak blunders begaan. Toch heeft de ‘Shape of You’-zanger een behoorlijke blunder op zijn naam staan. Zo viel hij tijdens een show toen hij van speaker naar speaker sprong. Hierbij viel hij erg naar, maar als de ware performer die hij is gaat hij gewoon door met de show.

Kijk hier naar Ed’s blunder:

YouTube player

7. Katy Perry kan niet fluiten

De zangeres die recent haar album ‘Witness’ dropte kan er ook wat van. Er staan verschillende video’s online van de megaster die uitglijd, valt en betrapt word op playbacken. Deze blunder is misschien niet de ergste, maar zeker één van de leukste! De zangeres wil in dit segment bewijzen dat ze naast zingen ook nog eens goed  kan fluiten… Klein probleem: dat kan ze helemaal niet!

Kijk in dit filmpje naar Katy’s fluit blunder:

YouTube player

6. Mariah Carey vergeet haar lyrics

Elke keer als Mariah Carey het podium betreedt is het een raadsel of de zangeres echt zal zingen of gaat playbacken. Ze is alleen niet zo goed in het playbacken, dus meestal valt dit pijnlijk op. Het was dan ook erg moeilijk voor de redactie om één blundermoment van deze zangeres te kiezen. Geniet van deze compilatie:

YouTube player

 


5. Justin Bieber breekt voet op het podium

Ook Justin is niet vies van de blunders. Eén van zijn meest befaamde podiumblunders is toch wel het kotsen on stage in 2012.

Toch is de blunder in dit lijstje niet heel bekend. Waarschijnlijk omdat dit aan het begin van zijn carriere was. Hij struikelde en brak zijn voet aan het begin van het nummer ‘One Time’. Toch zingt en danst hij het hele nummer stug door. De toen nog 15-jarige Justin struikelt op 00:15.

YouTube player

Leuk toeval is dat Taylor Swift iets heel opmerkelijks zei tegen Justin voor hij zijn voet brak. Namelijk: “Break a leg”. Dit is een gezegde om iemand succes te wensen. Dit is wat Justin en Taylor te zeggen hadden over het incident:

YouTube player

4. Madonna valt door cape

Madonna heeft wel vaker last van podiumblunders en vaak is dit de schuld van haar extravagante podium settings. Zo was het tijdens de BRIT Awards in 2015 weer zo ver. Hier had zij een loodzware cape om en was het de bedoeling dat ze deze af deed, voor hij door haar dansers werd weggetrokken. Dit lukte niet op tijd en de pop-queen werd met cape en al drie treden van haar set getrokken.

Aangezien het nummer dat ze zong ging over vallen en opstaan, is dit precies wat Madonna deed:

YouTube player


3. Lady Gaga valt van piano

Het gebeurt zelfs niemand minder dan Lady Gaga. De geweldige performer heeft dan wel fantastische moves, zelfs zij maakt wel eens de verkeerde passen. In het volgende videofragment zien we hoe Gaga van een brandende piano springt en ongelukkig land

YouTube player

2. Harry Styles valt

Harry Styles en zijn voormalige bandleden van One Direction zijn het wel gewend om on stage te vallen, het is een beetje een ritueel geworden voor de jongens. Dat het zo vaak gebeurt maakt het alleen niet minder grappig voor de kijker! Tijdens een One Direction concert in 2015 was het weer zover.

Je kan zien hoe de zanger rond 00:34 met zijn microfoonstandaard blijft haken en uiteindelijk op de grond valt. Voor Harry natuurlijk minder leuk, maar de fans (en wij) konden er wel om lachen:

YouTube player

1. Miguel schopt twee fans in gezicht

De r&b-zanger Miguel is een geweldige live performer. Niet gek dus dat hij werd gevraagd om op te treden bij de Billboard Awards in 2013. Toch ging dit niet helemaal goed. In een poging een indrukwekkende sprong te maken van podium naar podium, schopte de zanger twee fans in het gezicht.

Ook Miguel is een echte performer, want na het incident ging hij meteen door met zingen en dansen. Hij probeerde het nog goed te maken met de fan in kwestie door een arm over haar heen te slaan, maar de zanger had niet door dat dit niet de gewonde fan was.

Met deze gigantische fail verdient de zanger de nummer 1 plek op deze lijst. Bekijk in het filmpje hieronder naar Miguels gefaalde podiumsprong:

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.