Legendarische saxofonist Maceo Parker ook naar Eindhoven

Geschreven door op 21 juni 2017 om 12:02
Maceo Parker - Foto Simone Quattrociocchi (Bron: YouTube)

Goed nieuws voor alle fans van Maceo Parker! De legendarische saxofonist komt in november ook naar de Effenaar in Eindhoven.

Maceo Parker in Effenaar

Yes! Maceo Parker komt in november voor meerdere shows naar Nederland! Eerder werd al bekend dat het funkicoon op 22 november naar TivoliVredenburg in Utrecht komt. Inmiddels is ook een show in Eindhoven aangekondigd! Op zondag 12 november betreedt Parker het podium van de Effenaar.

Tickets voor de show

Kaarten voor de show van de meester saxofonist zijn inmiddels in de verkoop gegaan. Deze zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de tickets uitverkocht? Kijk dan hier.

Funklegende

Parker begon zijn succesvolle carrière al meer dan vijftig jaar geleden bij de band van James Brown. Nadien groeide de saxofoonvirtuoos uit tot één van de grootste namen aller tijden binnen de funk-, soul- en jazzscene! Zo werkte Maceo in zijn lange carrière onder meer samen met Prince, Red Hot Chili Peppers en Parliament-Funkadelic.

Bron: Effenaar

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.