Rapper Leafs aankomend najaar op clubtour

Geschreven door op 5 september 2018 om 15:29
The Dutch Eagles, Ash Eden The orpahn brigade, re-play, Yola, Overstuur - CC0 Public Domain

Leafs gaat, na een zomer vol festivals, verder ‘flexen’ tijdens een clubtour! Aankomend najaar komt de Almeerse rapper naar onder andere TivoliVredenburg.

Leafs clubtour 2018

De concerten van Leafs vinden plaats in november en december 2018. Het jonge raptalent is onder andere te zien bij de volgende poppodia:

  • 24-11-2018, TivoliVredenburg, Utrecht
  • 30-11-02, Gebouw T, Bergen op Zoom
  • 14-12, 013, Tilburg
  • 15-12, Bibelot, Dordrecht
  • 27-12, Melkweg, Amsterdam

Concertkaarten

Tickets voor de clubtour zijn onder meer verkrijgbaar via Ticketmaster Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

Rapper Leafs

Hij mag zichzelf de jongst getekende artiest op platenlabel ‘Noah’s Ark’ ooit noemen: de 16-jarige Leafs uit Almere. In mei 2017 bracht dit raptalent zijn eerste EP ‘Feals’ uit, geproduceerd door collega-artiest Ramiks. Eind 2017 volgt Adventures, zijn tweede EP waarin hij samenwerkingen aangaat met onder andere Sevn Alias, Ronnie Flex en Yung Nnelg. Inspiratie voor deze EP’s waren zijn Amerikaanse voorbeelden Lil Yachty, Migos en Playboi Carti. Deze artiesten hield hij in het achterhoofd tijdens het maken van zijn muziek. Van welke hitjes zou je Leafs nou kunnen kennen? Mamacita en Drip zijn allebei ruim 10 miljoen keer beluisterd op Spotify!

‘Altijd blijven flexen’

Lowlands en WooHah! konden deze zomer niet uitblijven. Tijdens zijn show op Lowlands verraste hij het publiek met zijn vrolijke, energieke optreden. Ook bedankte hij hier zijn mentor, die hem dit jaar hielp met het behalen van zijn middelbare schooldiploma, zonder onvoldoendes! Zijn levensmotto? “Altijd blijven flexen!” En dat gaat hij na het festivalseizoen doorzetten in onder andere TivoliVredenburg, Melkweg, 013 en Bibelot, waar hij in eind dit jaar weer van zich gaat laten horen.

 

Bron: Noah’s Ark, TivoliVredenburg.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu