Leona Philippo verslaat Sandra van Nieuwland in charts

Geschreven door op 14 december 2012 om 17:03
Leona Philippo - foto: Richard Broekhuijzen - bron: Wikimedia commons

Leona Philippo heeft het stokje overgenomen van Sandra van Nieuwland en staat op nummer 1 in de single top 100. Sandra is echter nog steeds de enige Nederlandse zangeres ooit die met 3 tracks in de top 3 stond.

De ‘The Voice Of Holland’ (TVOH) finalisten domineren deze week de single top 100. Leona Philippa, een van de vier finalisten, is op 1 binnengekomen met haar versie van ‘Could You Be Loved’. Floortje Smit bezet met ‘Every Breath You Take’ de zevende plek gevolgd door Johannes Rypma en Ivar Oosterloo op respectievelijk de 7e en 21e plek.

Leona Philippo - foto: Richard Broekhuijzen - bron: Wikimedia commons

Leona Philippo – foto: Richard Broekhuijzen – bron: Wikimedia commons

Vanavond vindt de finale van de talentshow plaats. Nadat vorige week grote favoriet Sandra van Nieuwland de show moest verlaten beloofd het een spannende strijd te worden.
Het publiek bepaald wie de show uiteindelijk wint. Het aantal downloads van hun singles telt echter ook mee, elke download staat gelijk aan een dubbele stem. Leona haalt dus een flink voordeel uit haar nummer 1 hit, dit wil namelijk zeggen dat haar single deze week het meest gedownload is.

TVOH kandidaten doen het erg goed in de Nederlandse muziekscene. De winnnaar van het eerste seizoen, Ben Saunders, heeft inmiddels meerdere hits gescoord. De zanger werkt momenteel aan zijn derde album en geeft veel optredens, zowel in Nederland als in het buitenland.

Of de winnaar van dit jaar net zo’n succesvolle carrière tegemoet gaat zal binnenkort blijken!

Leona Philippo – ‘Could you be loved’ (Studio Versie)

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws